NWR Klubmesterskab 2022 d. 13-14. August i Solkær
 

NWR har hermed fornøjelsen af at invitere til det årlige NWR klubmesterskab 2022. Vi holder fast i de sidste par års succes med at afholde klubmesterskabet over 2 dage. Klubmesterskabet bliver i år afholdt i Solkær. Adressen er Grønnevej 4, 8382 Hinnerup.
Lørdag er der børneklasser og speed klasser. Søndag afholdes rideklasser og stockhorse klasser. Som altid er der klasser for både de øvede og for de nye ryttere. Læs om vores særlige regler herunder.

Dommere: Vivienne Severin

Showmanagement er bestyrelsen.Bestyrelsen kan deltage i stævnet. Sekretariatet vil være bemandet i det omfang det er nødvendigt. Det er ikke muligt at eftertilmelde på dagen. Vi forbeholder os ret til at aflyse eller lægge klasser sammen med under 3 tilmeldte.

Regler:
Alle medlemmer af NWR kan deltage. Der kan tilkøbes medlemskab i forbindelse med tilmelding.

Klasserne bedømmes efter DWF regelbog med nedenstående undtagelser. Showet er ikke pointgivende til DWF og kræver ikke licens til noget som helst.
En hest må starte max. 8 klasser på en dag.
Stock Horse Klasser rides efter ASHA Handbook 2020

Børneklasser: For børn maks. 15 år. Patterns er lette og man kan/må få hjælp undervejs. Det er dog ikke en lead line klasse. Det er meningen at deltageren selv rider klassen, men kan få hjælp hvis det bliver nødvendigt. Der må være selskabshest på banen. Deltagerne placeres. Det er primært for begyndere, men det er tilladt for deltagerne at prøve at starte de almindelige klasser også.

Lead Line: For børn maks 7 år. Der er rosetter til alle. Klassen er gratis, men tilmelding nødvendig.

Beginner: Du må starte beginner hvis du og din hest aldrig har vundet disciplinen. Beginner patterns vil være lette. Horsemanship og trail vil være uden galop.

Youth: Youth ryttere må starte beginner indtil de har vundet disciplinen 3 gange. Brug dog sund fornuft – hører du til i beginner? Hvis der er mindst 3 youth ryttere i en klasse afvikles den for sig selv, hvis der stadig er nok til at afvikle de andre klasser. Der kåres all round youth champion på tværs af divisionerne.

Open: Alle må starte open.

Bid: Alle må, uanset klasse og disciplin starte valgfrit i snaffelbid eller hackamore (bosal) og to hænder eller stang og en hånd. I speed events må der også rides med to hænder på stangbid.

Præmier: Der er rosetter til de 6 bedst placerede i beginner og youth klasser og de 3 bedste i open klasser samt sponsorgaver så langt de rækker.

All Round Champions: Der uddeles all round champion vandrepokal i open divisionen og pokal til all round champion i beginner og youth. Youth champion kåres på tværs af divisionerne.
Maks 8 klasser tæller med til titlerne. Hvis det er show over flere dage hvor der må startes mere end 8 klasser i løbet af showet er det de 8 klasser med flest point der tæller med.
Der uddeles op til 5 point til all round titlen i hver klasse. F.eks. ved 10 deltagere tildeles de 5 første 5-4-3-2-1 point, ved 3 deltagere tildeles 3-2-1 point osv.

Faciliteter: Stævnet afholdes udendørs og vil blive afviklet uanset vejret. Alle trail klasser vil blive afviklet på græsbane. Øvrige klasser på sandbanen. Opvarmning foregår på græs. Der er som udgangspunkt ikke mulighed for at leje bokse. Ved særlige behov vedr. opstaldning kan du kontakte Yvonne på tlf. 51347874. Der kan købes hø eller wrap på stedet.
Paddocks kan opstilles, husk at bestille plads. Medbring selv hegn, med mindre andet er aftalt. Opstillede paddocks kan tilkøbes for ekstra 100 kr.
Der kan camperes på samme mark som paddocks. Der er ikke mulighed for camping strøm.

Mad og drikke: Der kan købes mad, drikke m.m. i cafeteriet fra lørdag middag til søndag eftermiddag.

Program:
Klasser lørdag: (Rækkefølge kan ændres men dagen forbliver den samme)
Start ca kl 11
Stævnet åbnes ved at fanerne bæres ind
Børneklasse – Trail at halter
Børneklasse – Trail
Børneklasse – Western Pleasure
Børneklasse – Barrel Race
Cattle Penning – Beginner + Open
Barrel Race – Beginner + Open
Pole Bending – Beginner + Open
Dummy Break Away – Beginner + Open
Dummy Tying – Begginer + Open

Klasser søndag: (Rækkefølge kan ændres men dagen forbliver den samme)
Klasserne starter kl. 9
Showmanship at halter – Beginner + Open
Trail at halter – Beginner + Open
Trail – Beginner + Open
Stock Horse Trail – Beginner + Open
Herd Work – Beginner + Open
Lead Line
Frokost
Reining – Beginner + Open
Stock Horse Reining – Beginner + Open
Stock Horse Working Cowhorse/boxing – Beginner + Open
Pleasure Walk’n Trot – Beginner + Open
Western Pleasure – Beginner + Open
Western Horsemanship – Beginner + Open
Stock Horse Pleasure – Beginner + Open
Kåring af all round champions.
Fanerne bæres ud og stævnet lukkes.

Tilmeldingsfristen: er d. 28. juli til Yvonne Knudsen, Grønnevej 4, 8382 Hinnerup, eller på mail til Groennegaarden@hotmail.com
Showadresse: Solkær v/ Yvonne og Jens Knudsen, Grønnevej 4, 8382 Hinnerup

Tilmelding er økonomisk bindende.
Deltagelse og ophold på pladsen er på egen risiko og ansvar.
Fri adgang for alle.
Hunde er velkomne men skal holdes i snor.

Har du spørgsmål? Kontakt Annette på tlf. 42 26 96 50.

Vi glæder os til at se jer alle sammen!
Natural Western Riders
Natural Western Riders | CVR: 39678373 | Grønnevej 4, Solkær, 8382 Hinnerup - Danmark | Tlf.: +45 51 34 78 74 | groennegaarden@hotmail.com